Amiflex

Osłonka z przeznaczeniem do wędlin parzonych, serów topionych i masła

Amiflex – dla produktów w postaci całych batownów

Amiflex dzięki współpracy swoich pięciu warstw wykazuje się wysoka nieprzepuszczalnością tlenową i stabilną barierą względem pary wodnej.

Zalety:

  • Stabilność termiczna
  • Odporność na tłuszcz
  • Optymalne przyleganie osłonki do farszu
  • Wysoka elastyczność i wytrzymałość osłonki
  • Możliwość wykonania nadruku
  • Optymalny obkurcz

Forma: Prosta na roli lub marszczona.

Kolory: bezbarwny, biały, brązowy, kremowy, czarny, żółty, miedziany, imbirowy, czerwony, czerwony 35, srebrny, ciemne-złoto, jasne-złoto, złoty, złoty 47, ciemny-pomarańcz.

Nadruk: jednokolorowy, wielokolorowy, UV, UV-CMYK

Zamów produkt

Przejdź do działu kontakt

IMG_89151