Osłonka barierowa

Osłonka z przeznaczeniem do wędlin parzonych, serów topionych i masła

Osłonki barierowe – dla produktów w postaci całych batonów

Osłonka barierowa dzięki współpracy swoich pięciu warstw wykazuje się wysoka nieprzepuszczalnością tlenową i stabilną barierą względem pary wodnej.

Zalety:

  • Stabilność termiczna
  • Odporność na tłuszcz
  • Optymalne przyleganie osłonki do farszu
  • Wysoka elastyczność i wytrzymałość osłonki
  • Możliwość wykonania nadruku
  • Optymalny obkurcz

Forma: Prosta na roli lub marszczona.

Rozmiary:  fi 40 – 120

Kolory: bezbarwny, brązowy, kremowy, czerwony, srebrny, złoty.

Nadruk: jednokolorowy, wielokolorowy, UV, UV-CMYK

Zamów produkt

Przejdź do działu kontakt

IMG_89151