Cechy worków - Worki do głębokiego mrożenia oraz pasteryzacji,
- dostępne różne grubości oraz wielkości worków,
- wysoki połysk i transparentność
- możliwość wykonania projektu i zadruku worków (od 1-12 kolorów)
Cechy worków - Dostępne różne grubości oraz wielkości worków
- worki odporne na przebicia (mięsa z przyprawami, ostrymi krawędziami)
termokurczliwość na poziomie 35-45%
wysoki połysk i transparentność.
są to worki z wysoką barierą przeznaczone do pakowania próżniowego, przechowywania serów bez dojrzewania, miękkich serów, serów solankowych, rozdrobnionych serów w plastrach, wędlin, schłodzonego mięsa bez kości,
Cechy worków:
Wysoka bariera na tlen gwarantuje długą żywotność produktu zapakowanego.
Niska przepuszczalność pary wodnej wyklucza straty masy produktu podczas składowania.
Wysoka przezroczystość i połysk worka